Communique in school- en studiejaar 2018 – 2019

Het nieuwe schooljaar betekent in de eerste plaats een prachtige mijlpaal: het bedrijf bestaat 15 jaar! Daarnaast betekent 2018 voor bureau Communique de start van een gloednieuwe les voor het Cultuurmenu (Komt dat zien! Bedoeld voor groep 7) en de introductie van een nieuwe doelgroep voor het Cultuurmenu (brugklassen uit het voortgezet onderwijs). We gaan natuurlijk ook verder met lessen voor Cultuurschakel en met de locatielessen (Aan tafel, 6000 jaar eten en drinken in Den Haag).

Voor Mooi Werk in Schiedam geef ik dit jaar weer met veel plezier de ICC-cursus. Basisschooldocenten uit Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Midden-Delfland halen in deze opleiding van 8 lessen hun certificaat, zodat ze daarna als cultuurcoördinator op school aan de slag kunnen gaan.

(On)regelmatig communicatiewerk vult de orderportefeuille dit jaar aan. Dus tot ziens in het land!